Siemka, ostatnio zrobiłem coś takiego i nie wiem jak dalej pociągnąć ten projekt, chciałem zrobić taki mniej energiczny uplifcik i wyszło to średnio na chwile obecna wg mnie, a co wy myślicie na temat tego demka, jeszcze nie wszystko jest tam ogarnięte jeżeli chodzi o przejścia itp.
Na razie nie mam jeszcze pomysłu jak nazwać ten kawałek, na razie untitled
jako że nie gustuje w tym gatunku i rzadko go słucham, to nie wiele mogę powiedzieć
Słychać całkiem fajny kawałek, który nawet mi się podoba... czekam na fulla
Przyjemna produkcja Przepiękne synthy w breaku, przejście też fajnie wykombinowane, a ten bass... mmmiodzio No chciałbym naprawdę napisać coś krytycznego, ale nie mam co
Dobry kawałek, nie jest szczególnie wyjątkowy ale pozytywny. Zanudził mnie trochę breakdown, może dlatego że nie pojawia się w nim lead Clap do wymiany, jest za krótki jak na Uplift i ogólnie nie pasuje
Nie będę oceniać melodii i aranżacji dlatego że jest to demo, dlatego czekam na fulla
Kawałek świetny, pozytywny, naprawdę ciężko jest się do czegoś przyczepić. Jak mógłbyś go nazwać? Mi wszystkie takie trensy kojażą się z wakacjami, coś w tym sensie szukaj
Kawałek może być, dobre dźwięki i wogóle. 1stacid - niekoniecznie każdy trance się kojarzy z wakacjami (np.Nitrous Oxide - North Pole czy Thomas Bronzwaer - Shadow World) to kojarzy się z czystą zimą
Break bardzo ładnie brzmi i jest jak dla Mnie 10/10 Brzmienie głównego motywu również miłe dla ucha i Pluck też Pianinko ładnie zaaranżowane Ogółem utwór jest jak najbardziej ok Czekam na fulla :) 10/10 :)
Bardzo przyjemnie, ale troche odbiegaj od schematu, bo ten walek gubi sie w reszcie takich samych produkcji. Do tego wieksza panorama i poprawik lekko eq