[26.07.2013] After Party - Tylko Ona Jedyna (kenzo remix) (video edit)

dj_kenzo
Nowicjusz

[26.07.2013] After Party - Tylko Ona Jedyna (kenzo remix) (video edit)

Post autor: dj_kenzo »

zapraszam do posluchania mojej skromnej wersji tego numerkaO :) a przy okazji do obejrzenia klipu :) w sumie nie o klip tu chodzi ale skoro jest ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=12ikjOC5hAI
link do mp3 >>>

http://www70.zippyshare.com/v/72202841/file.html
Awatar użytkownika
Crybreck!
Klubowicz

Re: [26.07.2013] After Party - Tylko Ona Jedyna (kenzo remix) (video edit)

Post autor: Crybreck! »

Zepsułeś, nic tu nie pompuje. ;d
dj_kenzo
Nowicjusz

twoja wersja lepsza? moze sie pochwalisz :lol2: a nawiasem mowiac to Disco Polo/Disco/Dance i nic tu nie musi pompowac chyba ;] moze to zabrzmi trochu narcystycznie ale nie uwazam, ze moja wersja jest az tak zla bo (nie obrazajac nikogo) slyszalem w sieci gorsze wersje O :) no ale kazdy ma prawo do wlasnej opinii ;)
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Post autor: 1stacid »

Musisz nauczyć się przyjmować krytyke, to tak na początek :) Gra jak disco polo, ambitne to to nie jest no ale na imprezach pewnie byłoby puszczane. 6/10 za to, że nie trzeszczy.
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Typowe zachowanie fanatyka disco polo, JESTEM NAJLEPSZY.

Mix do poprawy jest. Bass gra trochę za szeroko i zagłusza stopę, trzeba poprawić equalizację bassu i kicka. Perka też taka bez polotu, generalnie jej brak bo ten hat co tam gra to za mało. Melodię też mogłeś pozmieniać trochę. Poza tym technicznie nie jest tak tragicznie ujdzie, ale poza tym nic specjalnego.

Od 2009 roku napisałeś tylko 4 posty, nie no szacun.
dj_kenzo
Nowicjusz

nie jestem fanatykiem disco polo to po pierwsze tylko kawalek jest kopia Macareny i stad moja spontaniczna wersja a to ze jest nie profesionalna to ja wiem
dj_kenzo
Nowicjusz

tak sie sklada, ze umiem przyjac krytyke ale takowej nie bylo w zadnym poscie a jesli byla to na tyle mala, ze jej nie dostrzeglem :D to nie ma yc przeboj nie do przebicia, nie jest najgorszy ale zamysl byl ogolnie taki, zeby puscic ten moj "twor" w obieg i tyle :D
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Wiesz, nikt nie wymaga że to ma być mega pro zrobiony track, ale chociaż mógłbyś bardziej pomysłowo zrobić to bo na razie mało sie to różni od wersji oryginalnej, ale jak bym puścił to większości moich znajomych to by tańczyli przy tym bo to są fanatyki disco polo :) . No nic, czekam na inne twoje numery
dj_kenzo
Nowicjusz

moze moglbym sie bardziej postarac ale tak jak mowie, to byl spontan totalny :lol2: u kolezanki na profilu zobaczylem ten kawalek i tak sie zaczelo ;) doslownie kilka godzinek + acapella + FL i to wyszlo :blee: co do moich innych wałków to moge powrzucac :D ale tez nie sa pro czyli total spontan i ogolna chec zrobienia czegos polaczona z satysfakcja O :) a master to byla postac drugoplanowa :oops: no i siegaja roku 2006 wzwyż ;]
dj_kenzo
Nowicjusz

nie nowe ale zapraszam ;\

http://muzikum.pl/wasze-remixy-mixy/297476-29-07-2013-paul-c-vs-kenzo-gumisie-16-empe3.html#post1201342
:) P.S. slucham czasem Disco Polo i sie nie wstydze ;] bo w polsce nikt nie slucha tej muzyki a Weekend - Ona Tanczy dla Mnie ile ma wyswietlen na YouTube :& sorka za :offtopic:
Awatar użytkownika
Crybreck!
Klubowicz

Post autor: Crybreck! »

Powiem tylko tyle, że nie miałem na celu ubliżenia Ci, tylko chciałem uświadomić Cię w tym, że oryginał brzmi o niebo lepiej. I mylisz się, bo oryginalnie ten kawałek jednak troszkę pompuje. ;) Owszem, remix nie jest najgorszy, ale niczym się nie wyróżnia spośród innych tego typu, no chyba, że taki właśnie był cel. I jeśli będziesz tak reagował na krytykę swoich kawałków to daleko nie zajdziesz. Pozdrawiam. ;d
dj_kenzo
Nowicjusz

wyroslem z zabawy w ublizania/obrazania itp zachowan na forach internetowych tylko i wylacznie dlatego, ze komus sie podoba cos innego niz mi lub ma inne zdanie na jakis temat :aua: ile ja wtedy mialem... 16 lat :D kazdy ma swoje zdanie i ma do niego prawo takze luzik - krytyka sie przydaje i wcale sie nie denerwuje jak ktos mi mowi, ze "nie pompuje" :P :w00t:
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Post autor: 1stacid »

To "nie pompuje" w obecnych czasach jeżeli chodzi o muzyke to duży komplement.
ODPOWIEDZ