No szczerze to powiem tak
Saw przejedzony pluck beznadzieja piszczalka wogole nie pasi a kick nie wiem skad takie upodobania bo beznadzieja takie kawalki robilem 2008 roku nikt tego nie docenial wiec porzucilem ogolnie brak mi ocenybo 0 to za dobrze
Te FXy w przejściach trochę ścisz bo są zagłośne, te takie ala pianinko co wchodzi w 1.15 sek jest ok, a ten pluck faktycznie może troche za piszczący jest. Brakuje tutaj perkusji przede wszystkim, jakieś haty, clap i inne przeszkadzajki bo sam kick nie może grać cały czas. Brakuje mi tutaj dobrze zrobionego miksu ale skoro wspomniałeś że w tamtym roku nie znałeś fl'a o jak na tak krótki czas zabawy w fl to i tak nie jest tak źle.
Dźwięki bardzo podstawowe, perkusji to ja żem tu nie słyszał. Mix zostawie bo skoro siedzisz niecały rok na FL to to nie ma na razie znaczenia. Ja po roku odkryłem dopiero automatyzacje także i tak jest dobrze. 4/10 pracuj pracuj cały czas
Fl studio to ja od 3 lat mam, ale nigdy nie angażowałem się w jego korzystanie. Chciałem w sumie spróbować coś spokojnego zrobić. Muszę jeszcze popracować
jak na poczatek to tragedii nie ma. Racja ze dzwieki zbyt proste miejscami brzmi niczym polifonia FL to ciekawe zajęcie ale trzeba niemało czasu mu poświęcić by dość w miare go ogarnąć , życzę Ci WYTRWAŁOŚCi bo mi juz nie raz i nie dwa nerwy puszczały przy nim