[27.08.13]3LAU, Paris & Simo feat. Bright Lights - Escape (Cosmic Ravers 'Trance' Remix)[Trance]

Awatar użytkownika
Cosmic_Ravers
Użytkownik

[27.08.13]3LAU, Paris & Simo feat. Bright Lights - Escape (Cosmic Ravers 'Trance' Remix)[Trance]

Post autor: Cosmic_Ravers »

Witam, tym razem Trance'owo kto sie zna niech sie wypowie z gory dzieki pozdrawiam

3LAU, Paris & Simo feat. Bright Lights - Escape (Cosmic Ravers 'Trance' Remix)

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/cosmic-ravers/3lau-paris-simo-feat-bright
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Re: [27.08.13]3LAU, Paris & Simo feat. Bright Lights - Escape (Cosmic Ravers 'Trance' Remix)[Trance]

Post autor: R3haB »

O proszę, Kosmiczny Rewers zrobił transiaka xD No więc akurat uznam się za osobę która może się wypowiedzieć xD Początek ładny ;) Potem w breaku ten skrzypcowy pad mi się nie podoba, pluck nawet fajny ;) Potem od 2:47 arp nieźle gra ;) Wyszedł ci taki Tech Trance ;) Cóż wybacz że tak surowo oceniłem ale wiesz jak to jest jak się siedzi w tym gatunku hehe :D Ode mnie 8/10. Czekam na więcej, tak trzymać! ;)
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Re: [27.08.13]3LAU, Paris & Simo feat. Bright Lights - Escape (Cosmic Ravers 'Trance' Remix)[Trance]

Post autor: 1stacid »

Haty w intrze mają chyba za mocny reverb, bo coś tam lata niepokornie :) 0:32 możesz wybić mocniej kick, bo gra tak jakoś bez mocy, i daj trochę niskich subowi. Melodia na arpie mi nie siadła, ale to kwestia gustu. "Drop" (Nie wiem czy to tak się w trance nazywa xD ) bardzo ładny, trancowy. 9/10 fajnie czasami takich kawałków posłuchać :)
crocco
Użytkownik

Post autor: crocco »

fajnie wszystko, kurde tylko mam mały niedostyt bo orginał jest po prostu nieziemski :D bardziej by mi to podeszło chyba bez tego vocalu :D ogólnie patrząc, bardzo dobra nutka Ci z tego wyszła :D 9/10
ODPOWIEDZ