Matt Parell - Space (Give Me Your Space) (Wozinho Remix)(Full Preview)LQ Lost project

Wozinho
Nowicjusz

Matt Parell - Space (Give Me Your Space) (Wozinho Remix)(Full Preview)LQ Lost project

Post autor: Wozinho »

Siemano wszystkim :) Projekt mi przepadł także nie poprawie :) ale i tak moze komus podejdzie :) kom mile widziane

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/wozinho/matt-parell-space-give-me-your-space-wozinho-remixfull-preview-demolq-lost-project
Awatar użytkownika
Polar
Ekspert

Re: Matt Parell - Space (Give Me Your Space) (Wozinho Remix)(Full Preview)LQ Lost project

Post autor: Polar »

Od samego początku jest problem z głośnością poszczególnych dźwięków, kick we wstępie za cicho, poźniej gdy piano i wokal zagłuszają całą resztę. Następnie saw od 0.58 przypominający coś z 3xOsc w ogóle tutaj nie pasuje, jakby z kosmosu. Szkoda że projekt Ci przepadł bo tzw. mastering leży i to całkiem (a może tylko u mnie tak jest).

Nie słyszałem oryginału, więc nie mam porównania ale szkoda że oba tzw. dropy są takie same. Rozumiem że traczek na konkurs?
Wozinho
Nowicjusz

Re: Matt Parell - Space (Give Me Your Space) (Wozinho Remix)(Full Preview)LQ Lost project

Post autor: Wozinho »

Siema znowu :) o konkursie nawet nie wiedzialem voc mam juz od dluzszego czasu i tak sie bawilem projekt gdzies mi zaginął :) tak wrzuciłem bo mysle ze juz z tego nic lepszego nie bedzie ale dzieki chlopie ze chociaz Ty cos podpowiadasz dogadujesz hehe :) bardzo sobie cenie komenty i opinie dzieki temu jako tako mi to wychodzi chociaz tez nie do konca :) pozdrówki
ODPOWIEDZ