Co do poprawy na forum?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
adrian261191
Nowicjusz

Re: Co do poprawy na forum?

Post autor: adrian261191 »

ja jestem za tym aby na forum zrobic dzial z przed premierami
aby do tego dzialu mieli dostep ludzie ktorzy promuja nutki producentow w klubach i radiach
tak znaczy aby dostep do takiego dzialu mieli dj'e moderatorzy i odpowiednie osoby
poniewaz ja zauwazylem ze duzo osob upie przed premiery w dziale electro/house to chcialbym zglosic swoja kandydature na moderatora w tym dziale poniewaz wiem kiedy przed premierowe nuty maja swoja premiere
chcialbym pomoc tutaj na forum aby forum nie zostalo zamkniete przez upanie przed premierowych nut
od tego powinien byc tutaj specjalny dzial z takimi nutami co juz wspominalem wczesniej
p.s z 2 strony posiadam w *uj takich nut i reszta na tym forum chyba tez wiec prosze admina o to czy by zrobil dzial z przed premierami
tyle odemnie pozdrawiam
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Trochę się kręcisz chłopak ;) Na moderatora z 25 postami - chomcio na pewno pozytywnie rozpatrzy Twoją propozycję :D I nie bój się, nikt nie ma takiej mocy, żeby zamknąć nasze forum ;)
ChriZ

Post autor: ChriZ »

miały być zmiany... i albo jestem ślepy albo ich po prostu nie ma. co to ma ku*wa być? najpierw Chomik zakładasz temat a teraz cisza... jedyne co zostało zrobione to ostrzeżenia z chorymi zasadami i punktacją. HALO! może by tak coś się ruszyło w końcu... chyba że ktoś jest tak leniwy że mu się nie chce... ale cóż... nie moje forum, nie moje zmartwienie... tyle że mnie wkurw*** takie zachowanie. najpierw wychodzi do ludzi z inicjatywą chcąc prawdopodobnie poznać pomysły innych a potem z dupą w tył i udawanie że nic nie trzeba zmieniać... nie chodzi nawet o wprowadzenie wszystkich podanych zmian. ale wprowadzić chociaż te, za którymi opowiedziała się duża grupa osób (vide playerki i pijawy na sb) jakby administracja chciała wprowadzić jakieś zmiany to na upartego z kluczowymi zmianami w jeden dzień by się wyrobiła. ale trzeba chcieć. takie robienie z ludzi idiotów nie jest ani zabawne ani fajne

a teraz prawdopodobnie dostanę wiecznego bana za to że powiedziałem co myślę.

dziękuję i dobranoc

edit: rozumiem że niektóre zmiany to są koszty. ale też niektóre można zrobić poprzez alternatywne i bezpłatne ew. bardzo tanie sposoby.
Awatar użytkownika
Malinowa mamba
Specjalista

Post autor: Malinowa mamba »

Chriz ma racje, wielkie zmiany mialy byc xD
no to ale czekajmy dajmy władzy forum czas ;D
Moudy

Post autor: Moudy »

Ja to bym proponował zamknąć cały dział "Uwagi, Pomysły" bo z punktu widzenia użytkownika jest bezużyteczny. Po co ma marnować swój czas na pisanie postu, jak i po co moderacja ma marnować czas na zamykanie kolejnego tematu który się nie zrealizuje, a posty są bezsensu podbijane.

Pzdr ;)
Awatar użytkownika
KemoT
Użytkownik

Post autor: KemoT »

Jak dla mnie, to chyba wszystko jest w jak najlepszym porządeczku.
ODPOWIEDZ