Co sadzisz o...
-
DJ Anioł
Re: Co sadzisz o...
moj sasiad tez ma tego fiata tez ciagle go naprawia ale on nim jezdzi raz na pol roku ale jezdzi hehe ja to juz bym wolal malucha od tego czegos 
-
marcin_jankes
Znam goscia ktory go tak odrobil ze nikt nie powiedzialby ze to fiatol:-) Silnik od alfy tuning optyczny Suuuupppeeeerrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tom933
moj rodzice majom go ponad 15 lat i jeżdzi od nowości
był dopiero ok 3 razy w warsztacie
był dopiero ok 3 razy w warsztacie
-
DaWiDeK
Maluch to ponadczasowe autko
jest zajefajny. Jak rozbijesz to nie ma czego żałować. I częsci do niego są super tanie jak i cały samochód jest tani. Za 250 zł można sobie kupić taki samochód.Można nim szaleć do woli. Drugiego takiego samochodu nie znajdziecie. Maluch Forever 
-
Radzu
Rozmowa prowadzona jest na temat Fiata 125 czyli dużego fiata a nie maluszka i jeśli chodzi o mnie to nigdy nie kupiłbym malucha bo mnie krew zalewa jak takie żęchy ciągną się po 40km/h gdziekolwiek bym nie jechał ciągle muszę wyprzedzać te maluchy i dlatego te auto działa mi na nerwy 
-
piedras
Nic nie trzeba muwic.
www.dominik.ulisses.pl/zlotpila/pila2/29.JPG
[ Dodano: 2005-07-09, 14:14 ]
FAjny jest Fiat
www.dominik.ulisses.pl/zlotpila/pila2/29.JPG
[ Dodano: 2005-07-09, 14:14 ]
FAjny jest Fiat
-
arax
Bardzo dobra polska konstrukcja. Do dzisiaj jeżdżą po drogach FSO Polonez,które zostały skonstruowane na bazie Fiata 125p. Mianowicie, od dużego fiata przyjęły silnik, tylne mosty napędowe i zawieszenie oparte na resorach piórowych.
POLSKIE TO DOBRE (JEŹDZISZ Z DUMĄ
)
POLSKIE TO DOBRE (JEŹDZISZ Z DUMĄ
-
bujny