Podsumowanie;)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Podsumowanie;)

Post autor: Krzychu »

Jako, ze ma być to podsumowanie roku, to polecałbym okres miedzy świętami a Sylwestrem na założenie tematu ;) Każdy utwór ma mieć adres forum nazwie pliku ;)

Oczywiście dany dział dany gatunek tak? Proponuję pozakładać tematy na forum w działach i zrobić to na zasadzie takiej, ze kazdy z użytkowników może dodać coś od siebie ;) w tym wypadku a danym temacie user by pisał posta z nazwą utworu itp, oraz linkiem do kawałka, później określowna osoba by to zbierała w całość, ładnie "udekorowała" i wrzuciła na forum jako podsumowanie muzyczne danego działu z tego roku.

Co o tym myślicie? Ja to tak widzę, byłaby to wtedy wspólna praca wszystkich ;)

Oczywiście chętnie wam pomogę przy tym :)
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Post autor: CooperMaster »

jasne ze tak,bo i tak miałem prosić administracje o pomoc myśleliśmy ogólnie o jednym wielkim temacie oczywiście wszystko uporządkowane,i przyklejony temacik do każdego działu ale skoro uważasz ze tak bedzie wygodniej to ok,chce sie podjąć poglądnięcia wszystkiego bo nie chce zeby sie burdello zrobiło ;) poczekamy na reszte co o tym sądzi ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Temat w ogłoszeniach, wszystkich proszę o zapoznanie się z nim i czynny udział :)
Norbi66

Post autor: Norbi66 »

Moi drodzy piszę ze szpitala,po wczorajszym samochodowym wypadku gdzie mnie trochę połamało i jestem w 70 % zagipsowany(pisze za mnie ocalała bez szwanku w wypadku żona),chciałbym przeprosić za zwłokę bo z tego co się dowiedziałem dopiero za parę dni mnie wypuszczą(głowa potłuczona i kości porachowane i coś z wątróbką i dalej robią badania)Nie gniewać się proszę na mnie,ale jeżeli tylko dam radę i się trochę wykaraskam to stanę na pewno na najwyższym stopniu zadania.Pozdrawiam Was moi Przyjaciele i do usłyszenia(Muzyka to całe Nasze życie i pasja by Gadomscy)
Awatar użytkownika
CooperMaster
Ekspert

Post autor: CooperMaster »

kuruj sie chłopie ;) i niczym sie nie przejmuj ;)
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

No kuruj sie !!

Oby wszystko bylo OK.

Trzymam Kciuki !!

Pozdrowienia ;)
ODPOWIEDZ