Jak się bić ??

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Kertysz
Specjalista

Re: Jak się bić ??

Post autor: Kertysz »

Ja może dodam tylko że jeśli chodzi o wytrzymałość brzucha to polecam Aerobiczną "6" Weidera:

Kod: Zaznacz cały

http://fmania.pl/topics56/aerobiczna-szostka-weidera-vt3660.htm
To naprawde działa(tylko nie ma sensu oszukiwać bo wtedy oszukujesz sam siebie... rób to sumiennie)... może troche nudne ale po ukończeniu takiego cyklu po brzuchu widać że pracował i znacznie wzrasta wytrzymałość mięśni...

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

kertysz masz racje! zdecydowanie na brzuch najlepsza jest 6 wiedera! w zeszłym roku robiłem to na wakacje kaloryfer był :D teraz już sie spasłem i trzeba by było znowu zacząć... jeżeli ktoś ma naprawde słomiany zapał to niech sie nawet nie bierze... swoją drogą pakery z siłki słabo się napierdalają, lepiej zapisać się na jakąś walke i nauczyć sie kilku technicznych sztucznek, niż próbować na fuksa walić z buta i patrzeć jak ci gościu blokując łamie noge... Kyokushin Karate rulezzz ;D
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

Jak kiedys powiedzial moj kolega po pijaku: "najwazniejsza jest praca nog"
ManUtd
Użytkownik

Post autor: ManUtd »

popeyek, co ty pier**lisz biłeś sie kiedyś? i co z tego jak dla typa w szczęke wywalisz? co odrazu padnie tak? buhahahah a weż dla typa w nos walnij odrazu farba cieknie i tyło łzawi i mniej przez to widzi
ODPOWIEDZ