*-=>Siłownia<=-*
Re: *-=>Siłownia<=-*
nieważne, pudzian też nie myśle o wątrobie za 30 lat 
ale jest cfaniak? jest cfaniak xd
ale jest cfaniak? jest cfaniak xd
odświeżam temat iż jest Wart tego
więc ćwiczę w tygodniu 4-5 razy
do rekordów mogę zapisać sobie 110 kg na klatkę-prosta ławka
250 kg wypychanie na nogi
100 kg na zgięcie nóg
100 kg na rozpinkę tu dzież w seriach po 8
3 dni klatkę ,2 dni plecy,łączę z barkami,bicem i tricem na zmiane
staż do kupy będzie 3 lata z przerwami 
cykle 2 Bsn no-explode,Nitrix,Whei Protein- Białko 104 bw,,aminokwasy
massdrol,clomed,białko z hiteca 8 kg
i dieta rzecz jasna 
Waga 87 kg 181 cm wzrostu.38 cm biceps ;p
więc ćwiczę w tygodniu 4-5 razy
do rekordów mogę zapisać sobie 110 kg na klatkę-prosta ławka
250 kg wypychanie na nogi
100 kg na zgięcie nóg
100 kg na rozpinkę tu dzież w seriach po 8
3 dni klatkę ,2 dni plecy,łączę z barkami,bicem i tricem na zmiane
cykle 2 Bsn no-explode,Nitrix,Whei Protein- Białko 104 bw,,aminokwasy
Waga 87 kg 181 cm wzrostu.38 cm biceps ;p
-
romeoxx
co to za dietacykle 2 Bsn no-explode,Nitrix,Whei Protein- Białko 104 bw,,aminokwasy
na sucho cwiczylem bedac jeszcze w technikum....osiagnalem 100 kg na klate max
w seriach plaska,skosna do gory i skosna do dolu wygladalo to tak ze robilem po 10 razy kolejno 60kg potem 65 i konczylem 70...
Teraz po 5 latach przerwy zaczalem sobie cwiczyc tak troszke amatorsko z powodu braku czasu....i cwicze 2 razy w tygodniu klatke i lapy staram sie 3 razy w tygodniu...
efekty
wroce z roboty wkleje zdjecia...
nie wspomniałem oczywiście o makaronach,ryżach,chlebie ,serach i.t.dromeoxx pisze:co to za dieta
nic nie wklejaj bo się psy zlecą na kościromeoxx pisze:wroce z roboty wkleje zdjecia...
he, ja zacząłem na poważnie ćwiczyć od tych wakacji, ale jakby to wszystko zliczył to z rok. [początek szpanu] moj rekord na klate to 85 kg (ławka do dołu) :p [koniec szpanu]
na serie cisnę 60-70 po 5-10 razy. jadę na sucho, nic nie biorę. dieta to wieczorkiem nie jem nic (jak juz to do godziny 18 jakąś kanapke czy coś). do tego gotowany kurak na obiad, ryże, makarony, soki marchwiowe. Ćwiczę 4 razy w tygodniu, w poniedzialek, srodę i piątek po treningu (karate kyokushin) idziemy na pol godzinki na siłke, a w wtorek i czwartek 1- 1,5 h.
nie mam konkretnego planu ustalonego, robię tak jak mi to trener od karate kazał, ze jak np skończę klate robić, to ide robić mięśnie przeciwstawne do niej itp itp.
wzrost 175 cm waga 75 kg bicek= 42 cm
na serie cisnę 60-70 po 5-10 razy. jadę na sucho, nic nie biorę. dieta to wieczorkiem nie jem nic (jak juz to do godziny 18 jakąś kanapke czy coś). do tego gotowany kurak na obiad, ryże, makarony, soki marchwiowe. Ćwiczę 4 razy w tygodniu, w poniedzialek, srodę i piątek po treningu (karate kyokushin) idziemy na pol godzinki na siłke, a w wtorek i czwartek 1- 1,5 h.
nie mam konkretnego planu ustalonego, robię tak jak mi to trener od karate kazał, ze jak np skończę klate robić, to ide robić mięśnie przeciwstawne do niej itp itp.
wzrost 175 cm waga 75 kg bicek= 42 cm
O,coś dla mnie.Widze,że nie tylko ja sie interesuje siłką.Ćwicze z przerwami koło 3lat,w tym czasie były przerwy melanżowe,wiadomo jedno z drugim w parze nie idzie,a jedno i drugie przynosi niemniej przyjemności,tak więc party party spowodowało jakies pół roku przerwy.Teraz powróciłem do fachu i ćwicze koło 2,3 miesięcy solidnie.Przez cały okres ćwiczeń udało mi sie chapnąć ponad 20kilo.Z 63 do rekordu 87.Dieta nie zbilansowana,nie licze kalorii ani gramów białek(choć do tego suie przymierzam),ale zachowuje zasady i jem te 5 6 razy dziennie.Rekord na klatke 140,przebyte cykle hm...było tego troche,shock therapy,storm,nitrobolon,m stack,cell mass,ale najlepiej cenie sobie i polecam super pump 250 i size on,miazga.Do tego też odżywki,gejnery,białka,aminokwasy(polecam animal nitro),boostery testosteronu.Cwicze 4 5 razy w tygodniu,każdą partie odzielnie,ewentualnie jak ćwicze 4ry łącze klatke z trickiem.Nóg nie robie,bo robote mam chodzoną,i mi sie nie chce,bez tego napi....lają giry.
Bartezz,co powiesz na temat bsn n.o exploda?Zamierzam stestować,warto?
dycha-jeśli naprawde masz 42 na łapie przy tej wadze to masz niezłe geny,ale z chęcią bym to zobaczył.
Co do ćwiczeń na sucho,na sucho to nawet trawa nie rośnie:p
dycha-jeśli naprawde masz 42 na łapie przy tej wadze to masz niezłe geny,ale z chęcią bym to zobaczył.
Co do ćwiczeń na sucho,na sucho to nawet trawa nie rośnie:p
Jest Pompa,jest siła(z tego co pamiętam+30 poszło)użylenie,pobudzenie konkretne,smak nie zbyt zachęcający do spożycia no i nie możesz brać z białkiem równocześnie bo się zetnieOutsider pisze:
zapomniałem dodać że jeszcze przeszedłem cykl na Animal test
Ja też ćwicze wielkich osiągnięc narazie niema 
Ale chciałbym was zapytać jakie odżywki najlepsze Na mase ??ale w miare tanie??
Na sucho,tak jak ja jadęR1D3R pisze:Ja też ćwicze wielkich osiągnięc narazie niema
Na Mase to potrzebujesz dość Odpowiedniej Diety przewyższającej Twoje dzienne zapotrzebowanie w Kalorie Czyli musisz ułożyć Sobie posiłki Codzienne z wysoką ilością białka,a wzmocnić ta diete możesz np Gainerami różniej maści czy też Białkami Typu Serious Masa,xxl MAss,Monster Mass i tym podobne oczywiście Musisz Cwiczyć bo zalać Się Tłuszczem chyba nie chceszR1D3R pisze:Ja też ćwicze wielkich osiągnięc narazie niema